Blogg

Basic om meg

Heeei dere fine! Tenkte å starte bloggen med å skrive litt basic informasjon om meg selv før jeg kommer i gang med bloggingen. Jeg heter Mia og kommer fra et lite sted utenfor Trondheim. Jeg er femten år og går i 10 klasse på ungdomsskolen. Jeg har hatt en rekke med blogger før denne og det er mange grunner til at jeg har avsluttet de bloggene, men nå har jeg da bestemt meg etter lang tenketid å starte på bloggefronten igjen. 

Jeg spiller håndball for SHK (Stjørdal håndballklubb) og har gjort det i noen måneder. Trener alt fra 3-5 ganger i uken, men skal prøve å få presset fram noen innlegg hver dag. Ellers er jeg veldig mye med venner, familien, trener, fokuserer på skolen og leker med kameraet mitt. Kan godt lage eget innlegg om kameraet (nikon d3100) senere om noen vil. 

Denne bloggen kommer til å handle for det meste om hverdagen min. Gjerne kommenter under hva dere vil jeg skal blogge om, så kan jeg få prøve å oppfylle alle ønskene! Håper dere kommer til å like bloggen min å følge den videre! ♥Her kan du skrive litt om deg selv. F.eks hvor gammel du er, og hva du skriver om på bloggen din!


Design av:


Ingvild Aasheim